TV / Film

Rodžer Mur: Krejg je najbolji Bond

Izvor

- Volim Kazino Rojal i Danijela Krejga. On je nevjerovatan glumac, definitivno najbolji koji je ikada glumio Džejmsa Bonda. Krejg jednostavno najbolje od svih oslikava Bonda, napisao je Mur u svojoj knjizi "Book on Bond".

Mur je napisao i da je u filmu "Zrno utjehe" (Quantum of Solace) nedostajala određena doza humora, po čemu je on sam bio poznat u filmovima o Bondu.

- Vjerujem da će u filmu "Skyfall" biti mnogo više humora nego što je bilo u filmu "Zrno utjehe", na moje veliko zadovoljstvo. Naravno, kada sam ja igrao Bonda, šefovi su držali sve konce u rukama, ali ih ja nikada nijesam shvatao previše ozbiljno", napisao je Mur..

Govoreći o svojim godinama kada je glumio Bonda, Mur je napisao: "Tada sam bez straha mogao da skočim iz stolice, a da pri tome ne povrijedim koljeno. Mogao sam da jedem karamele bez straha da će mi ispasti zub. Mogao sam da se divim svojoj kosi i izvajanom tijelu. Jednim pokretom obrve mogao sam da ubrzam puls cijelog svijeta. Sada pejsmejker ubrzava moj puls", prenosi B92.

Portal Analitika