Show biz

Rijana: Još uvijek volim Krisa

Izvor

Iako mediji o prirodi njihovog odnosa nagađaju već neko vrijeme, Rijana je potvrdila kako su vrlo bliski prijatelji dodajući da su ponovno izgradili povjerenje i da će vjerovatno uvijek voljeti jedno drugo.

Rijana je temu započela riječima: 'Bilo je neugodno i ponižavajuće, izgubila sam najboljeg prijatelja', a zatim nastavila s pričom kako su se zbližili prošle godine kad je njemu istekla zabrana prilaska.

Sada su, kako kaže, u čudnoj situaciji s obzirom na to da ga ona još uvijek voli. Priznala je i kako joj nije svejedno kad ga vidi, ali da mora potisnuti te osjećaje jer bi je oni, ako ne uspije da ih kontroliše, mogli prevariti.

- On je ljubav mog života, bio je moja prva ljubav, priznala je Rijana. 'Iskreno ga volim, najbitnija stvar za mene je da je on na miru. Stalo mi je. Zapravo mi je stalo do toga da on nađe taj mir', bila je iskrena pjevačica o situaciji u kojoj se Kris našao nakon svog nasilnog ispada prije tri godine.

Rekla je kako je nakon toga morala da nastavi dalje i kako mu je oprostila iako joj je za to trebalo dosta vremena jer je dugo bila bijesna na njega.

foto: usmagazine.com

2008rijana2
Portal Analitika