Marketing

Regionalni restoranski brend Walter od sada i na Glovu!

Walter, brend koji je postao sinonim za sarajevski ćevap u regionu, od danas je dio raznovrsne ponude na Glovo aplikaciji.

Regionalni restoranski brend Walter od sada i na Glovu! Foto: Glovo
Portal AnalitikaIzvor

Multikategorijalna aplikacija za dostavu Glovo nastavlja da iznenađuje svoje korisnike obogaćivanjem gastro ponude i uvođenjem noviteta za sve prave gurmane i sladokusce. Čuveni regionalni ugostiteljski brend "Walter", dobro poznat u mnogim državama u regionu i omiljen među svim ljubiteljima domaće hrane, od sada je dio raznolike restoranske ponude na Glovu. 

“Osluškujući potrebe i gastronomske preference naših korisnika, pažljivo planiramo pri ostvarivanju saradnje sa kvalitetnim restoranima koji mogu da udovolje njihovim visokim standardima i željenim izborima. Zbog toga smo posebno ponosni na naše partnerstvo sa tako snažnim regionalnim brendom kao što je Walter, čime nastavljamo da širimo mogućnosti i ponudu našim potrošačima,” rekla je izvršna direktorica Glova za Crnu Goru, Bojana Radović.

Kompanija Walter BBQ osnovana je 2004. godine. Tokom 19 godina poslovanja postigla je uspjeh na srpskom tržištu izgradivši brend koji je prepoznatljiv, zavrijedivši titulu najvećeg regionalnog lanca restorana. Ovaj brend priča svoju priču na 36 različitih lokacija, od kojih su 32 u Srbiji i od ove godine u pet restorana u regionu, i to u Crnoj Gori (Podgorica, Žabljak), Bosni i Hercegovini (Brčko) i Sloveniji (Ljubljana). Svi njihovi objekti su konceptualno slični, arhitektonski različiti, ali je priča uvijek ista, kao i utisak domaće atmosfere uklopljene u moderan ambijent. “Prepoznatljiv ukus naših ćevapa osvojio je srca armije gostiju koji se iznova vraćaju. Pored sarajevskih ćevapa, koji su naš zaštitni znak, u Walter restoranima služe se domaći specijaliteti od najkvalitetnijeg mesa i poslastice pripremljene na tradicionalan način. Tehnologija pripreme i kvalitet hrane su standardizovani, te je isti ukus hrane neizostavan u svim našim restoranima,” izjavila je Jelena Cvetković, menadžerka za marketing u Walter-u. “Raduje nas što će naša čuvena jela sa roštilja, prepoznatljivi simbol našeg kulinarskog umijeća, naći put do trpeze većine svih istinskih gurmana u glavnom gradu putem Glovo aplikacije,” dodaje ona.

Koncept Waltera uključuje ponudu omiljene lokalne hrane, a ćevapi su ubjedljive zvijezde njihovog jelovnika. U meniju ovog kultnog brenda i jednom od najpoznatijih lanaca ćevabdžinica u regionu, svako će moći da nađe nešto za sebe, pa čak i ljubitelji slatkog. Pored ćevapa, njihov meni na Glovu podrazumijeva 30 različitih specijaliteta od najkvalitetnijeg mesa, ali i varijetet svježih salata i poslastica, sa brzom dostavom do kućnog praga. Sva jela pripremljena su po posebnoj sarajevskoj recepturi i uz savršenu kombinaciju začina, koji čini mesne delicije ovog poznatog brenda jedinstvenim.

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namjene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče šta god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1300 gradova u Jugozapadnoj i Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način, korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gdje to oni žele.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.