Show biz

Nakon više od dvadeset godina braka

Razvode se Saša Baron Koen i Ajla Fišer

Glumci Saša Baron Кoen i Ajla Fišer se razvode.

Razvode se Saša Baron Koen i Ajla Fišer Foto: TH / Avalon
Portal AnalitikaIzvor

Par je u petak na Instagram storijima na svojim nalozima objavio da su podnijeli zahtjev za razvod 2023. i da su sada odlučili da objave.

„Poslije dugog teniskog meča koji je trajao više od dvadeset godina, konačno odlažemo rekete. Godine 2023. zajedno smo podnijeli zahtjev za okončanje našeg braka“, navodi se u njihovim identičnim izjavama.

Par je objavio i zajedničku fotografiju na kojoj su obučeni za teniski meč.

„Uvijek smo davali prioritet našoj privatnosti i tiho smo radili na ovoj promijeni. Zauvijek dijelimo našu privrženost i ljubav prema našoj djeci. Iskreno cijenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću“, zaključili su.

Screenshot-10

Кoen i Fišer upoznali su se na zabavi 2000. godine u Sidneju.

U intervjuu za Njujork Tajms, zvijezda „Borata“ se prisjetila njihovog prvog susreta.

„Bila je urnebesna. Bili smo na veoma pretencioznoj žurci, a ja i ona smo se zbližili tako što smo se podsmijevali drugim ljudima na zabavi. Odmah sam znao. Ne znam da li i ona jeste“, rekao je Koen.

Fišer je zbog Koena prešla u judaizam.

„Definitivno ću imati jevrejsko vjenčanje samo da bih bila sa Sašom. Uradila bih sve, prešla u bilo koju religiju, da budem u braku sa njim. Imamo zajedničku budućnost i religija je na drugom mjestu od ljubavi što se nas tiče“, rekla je ona za Hello.

Par se vjerio 2004. i najavili da očekuju svoje prvo dijete 2007. Vjenčali su se u Parizu u martu 2010. i tog ljeta dočekali drugu ćerku. Treće dijete i prvog sina dobili su 2015. godine.

Vijest o razvodu Кoena i Fišera dolazi odmah nakon što je glumica Rebel Vilson u svojim memoarima Koena nazvala „š*pkom“ i rekla da je pokušao da je spriječi da piše o njemu.

Njih dvoje su glumili zajedno u filmu „Braća Grimsbi“.

„Svaki put kada bih razgovarala sa njim, on bi pomenuo da želi da budem gola u budućoj sceni. Rekla sam mu da ne radim golotinju“, tvrdi Vilson.

Dodala je da joj je asistent produkcije rekao da treba da snimi dodatnu scenu za film, čiji je Кoen koautor i producent, a da je u toj sceni došlo do vrlo neprijatne situacije iz koje se ona izvukla tako što je improvizovala.

Koen je negirao njene tvrdnje, rekavši da je sve lako dokazivo jer je kamera sve snimila, a bilo je mnogo ljudi oko njih koji mogu da posvjedoče.

Portal Analitika