Abiznis

Razgrabljene avio karte iz Rusije za Crnu Goru

Izvor

 Avionsku kartu u narednih petnaest dana iz Rusije za Crmu Goru gotovo je nemoguće kupiti, saznaju "Novosti" u aviokompanijama koje imaju direktne letove Moskva - Tivat."Do 15. juna u našim avionima nema slobodnih mjesta. Prodato je 2.220 karata za narednih 13 letova. Oko 70 odsto putnika su turisti, a ostalo biznismeni i vlasnici nekretnina rečeno je "Novostima" u aviokompaniji "Moskovija".

Aviokompanija "Moskovija" do početka juna ima nedeljno četiri leta Moskva-Tivat. Od juna, avioni "Moskovije" leteće pet puta sedmično, a od jula do polovine septembra svakodnevno. Najpovoljnija cijena povratne karte u ovoj aviokompaniji je 340 eura.U crnogorskoj kompaniji Montenegro Airlines saznajemo da trenutno imaju pet redovnih letova na relaciji Moskva-Crna Gora. U ovoj kompaniji kažu da je za narednih petnaestak dana moguće kupiti kartu za biznis klasu koja košta oko 800 eura.

Inače, cijena promotivnih karata za avione crnogorske kompanije koji saobraćaju od Moskve do Tivta, odnosno Podgorice, košta oko 250 eura.

Portal Analitika