Show biz

Rasplet seks afere: Ucjenjivači fudbalera Jestrovića u pritvoru!

Izvor

Četvoro optuženih za ucjenjivanje popularnog Jestrogola nagodilo se s tužilaštvom da zatvorsku kaznu služe kod svojih kuća, a predlog bi narednih dana trebalo da aminuje sud, prenosi portal Puls.rs.

Dogovor je da uz narukvicu četvorka u kućnom pritvoru provede ukupno dvije i po godine. Ukoliko sud prihvati predlog tužilaštva, “režiser” Filip Stojanović (23) čuvenu “nanogvicu” će nositi 10 mjeseci, Srđan Dokmanović (23) mjesec dana manje, a glavna zvijezda pornića sa Jestrom Angelina Misirkić osam mjeseci. Optuženi Danilo Jovanović (23) trebalo bi da provede u kućnom pritvoru pola godine. Prema optužnici, glavni “režiser” filma je Stojanović, koji je za obećanih 40.000 eura unajmio “glumicu” Misirkićevu da namami fudbalera u stan u kojem su prethodno postavili kamere. Ona je oko mesec dana “lovila” Jestrovića šaljući mu provokativne poruke. Fudbaler je pristao da se nađu kada mu je preko mobilnog poslala poruku “mnogo si sladak” i predložila mu da se vide. Jestrović joj je sugerisao da “povede i neku drugaricu, pošto će doći sa drugom.

- Nema potrebe, mogu ja sama obojicu da vas zadovoljim”, samouvjereno mu je odgovorila Angelina, koja je narednog dana u iznajmljenom stanu kod Vukovog spomenika dočekala Jestrovića i još jednog poznatog fudbalera crveno-belih (ime poznato redakciji). Kako se već pisalo, na snimku su zabiljeležene vruće scene Misirkićeve i dvojice fudbalera. Da bi zaštitili Angelinu, ucjenjivači su zamaglili njeno lice, koje je sve vrijeme “akcije” prekriveno crnom mrljom. Ona je bila u seksi rublju, a na snimku se jasno vide Jestrović i drugi fudbaler sa Misirkićevom. Jestrovića je o snimku obavijestila Misirkićeva, a on je predložio da ga otkupi. Stojanović je angažovao prijatelje Dokmanovića i Jovanovića da od fudbalera traže 200.000 eura za polučasnovni snimak vrućih scena. Jestrović je ucjenjivače prijavio policiji, koja ih je uhapsila prilikom primopredaje porno-snimka. Kasnije je izjavljivao da su optuženi montirali njegov lik u porniću, ali da neće da ih goni zbog toga jer “kao pravoslavac i hrišćanin” umije da prašta.

Za krivično djelo ucjene predviđena je kazna od dvije do 10 godina zatvora. Kao olakšavajuću okolnost pomenute četvorke navodi se njihova mladost, i to što ranije nisu osuđivani.

U telefonskim razgovorima Jestrovića i ucjenjivača, koje je policija snimala, dogovor vezan za primopredaju je ovako tekao:

Jestrović: “Gdje da preuzmem snimak? Je l‘ se na njemu sve vidi?”

Ucjenjivač: “Vidi se sve. Gdje vam odgovara?”

Jestrović: “Ja sam ovdje na Vračaru, kod Njegoševe, blizu. Ali, slušaj! Ja tu svotu nemam sad. Mogu da skupim za dva, tri dana.

Ucjenjivač: “Ne znam ja o tome ništa. Moje je samo da ti predam snimak, a ti se s njim poslije dogovaraj za to.“”

U dogovoru sa policijom, Jestrović je pristao da sa ucjenjivačima razmijeni 10.000 eura za snimak, a onda je usledilo cjenkanje, pa su se na kraju “našli” na sumi od 40.000 eura.

(Foto: Puls.rs)

Portal Analitika