Show biz

Raskinuli Supermen i Luis Lejn

Izvor

Do sada neprikosnoveni par, Supermen i Luis Lejn, više nijesu u vezi. U novom izdanju stripa “Liga pravde” Supermen je u vezi sa junakinjom Vonder Vumen.

“DC Comics” koji stoji stoji iza pomenutog stripa, već je u nekoliko prethodnih izdanja najavljivao kraj srećne veze i uspon nove romanse. Supermen i Vonder Vumen flertovali su kao nikada ranije, a kao rezultat toga stigla je i nova naslovna strana na kojoj poziraju zajedno.

Da ovo neće biti još jedna manipulacija strip crtača kako bi privukli veći broj kupaca tvrdi izvor časopisa “Entertainment Weekly”: “Ovo je novi status kvo. Ovaj par će uzdrmati svijet strip junaka."

Zanimljivo je da su se u izdanju stripa o Betmenu "The Dark Knight Strikes Again" pojavljuje junakinja Lara, poznatija i kao Supergirl, koja je ćerka Supermena i Vonder Vumen.

U međuvremenu, kompanija Vorners angažovala je pisca koji će napisati scenario za film "Liga pravde" u kome će na jednom mjestu snage u borbi protiv zla udružiti Betmen, Supermen, Grin Lantern i Vonder Vumen, piše B92.

Foto: rafaelneko.tumblr.com

Portal Analitika