Muzika

Najavljuje nove koncerte

Rambo Amadeus: Pozitivan sam na koronu, bez uzbuđenja i panike

Poznati pjevač Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, objavio je na Facebooku da je pozitivan na novi koronavirus.

Rambo Amadeus: Pozitivan sam na koronu, bez uzbuđenja i panike Foto: fejsbuk
Portal AnalitikaIzvor

"Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbudjenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus, medjutim ne nasjedajte na dramoserske tekstove u žutoj štampi, Kilotcar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje - Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji.
S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zajebavanje, nego neophodan segment života.

Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju, ali boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet!. To je pordška, ostalo je palamudjevina."

Podsjećamo, juče se u medijima pojavila informacija da je poznati muzičar hospitalizovan, što je kasnije demantovala njegova porodica.

Portal Analitika