Zabava

U najavi novi muzički događaj na primorju

Ramazzotti otpada, u Bar stiže druga velika zvijezda?

Iako je krajem 2022. najavljeno da će jedan od najpopularnijih italijanskih i svjetskih pop pjevača i autora Eros Ramazzotti ove godine održati koncert u Baru, izvjesno je da crnogorska publika neće imati priliku da ga ugosti.

Ramazzotti otpada, u Bar stiže druga velika zvijezda? Foto: Mario Botta
PobjedaIzvor

Crne Gore nema u okviru svjetske turneje pod nazivom "Battito infinito", objavljene na zvaničnom sajtu slavnog muzičara, a i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović nagovijestio je u izjavi za portal Pobjeda da će, umjesto Ramazzottija, primorski grad ugostiti drugu muzičku zvijezdu.

- Mislim da će biti nešto drugo. Trebalo bi ubrzo da najavimo jedan veliki koncert u Baru, ali dok sve ne definišemo ne bih iznosio detalje - rekao je Đurović.

Đurović je ranije kazao da u državnoj kasi ima novca za koncert Ramazzottija, te da se tražio termin i modalitet za njegovo održavanje. Međutim, pregovori očigledno nijesu urodili plodom.

Italijanski kantautor započeo je svjetsku turneju u oktobru prošle godine, a u njegovim najvećim hitovima uživali su i uživaće gradovi u regionu. Ramazzotti je nastupio u Beogradu 21. aprila u Štark Areni, a u Zagrebu će imati koncert 14. avgusta u Pala Areni.

Na listi gradova u kojima je Ramazzotti izveo numere, poput "Un' Emozione Per Sempre", "Un attimo di pace", "Piu' Che Puoi", "Un'Altra Te", "Una storia importante", "Più bella cosa", "Cose della vita", "Fuoco Nel Fuoco", su i Sofija, Bukurešt, Budimpešta, Bratislava...

Osim Hrvatske, očekuju ga koncerti u Njemačkoj, Švajcarskoj, Holandiji, Austriji, Monaku, Španiji, Francuskoj i rodnoj Italiji.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.