Politika

Raičević: Potrebno više prostora za druženje i dječju igru

Dugačak red djece koja čekaju na ljuljašku slika je koja nas upozorava da 20 odsto stanovništva Danilovgrada koje čine naši najmlađi, zahtijeva mnogo više posvećenosti u stvaranju uslova i prilagođavanju prostora namijenjenih druženju i dječjoj igri. Djeca imaju pravo da imaju svoje zone za igru, koje se često zaborave tokom planiranja drugih, samo naizgled, važnijih sadržaja, poručila je kandidatkinja za odbornicu na listi “SDP i Građani - Svim srcem za Danilovgrad” Slavica Raičević.

Raičević: Potrebno više prostora za druženje i dječju igru Foto: SDP
Portal AnalitikaIzvor

"U našoj opštini zone za igru su malobrojne i nerijetko su u zapuštenom stanju. Čini se da se zbog ozbiljnih problema u svijetu odraslih zaboravilo na potrebe djece i da se ova pitanja uvijek stavljaju u zapećak. Naša djeca i njihov rast i razvoj treba da budu prioritet", kazala je Raičević.

Kao kandidatkinja za odbornicu na listi “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad”, kako je dodala, zalagaće se za pažljivo planiranje dječjih igrališta u odnosu na potrebe i gustinu naseljenosti pojedinih djelova opštine.

"Zatim za nove zone za igru, a posebno one koje su prilagođene djeci sa smetnjama u razvoju, te za uređenje i popravku već postojećih igrališta. SDP i Građani svim srcem za Danilovgrad, svim srcem za našu djecu.
Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Srecno__neregistrovani
05.10.2022. 14:49

💓💓💓💓💓💓💓🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

2
0