Društvo

Imovinski kartoni direktora Fonda za zdravstvo i KCCG

Radulović prijavila dva stana, a Šćekić samo šumu

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore Ljiljana Radulović u decembru prošle godine prihodovala je od rada u toj ustanovi 3.639 eura.

Radulović i Šćekić Foto: Pobjeda
Radulović i Šćekić
PobjedaIzvor

Kako piše u njenom imovinskom kartonu, direktorska plata joj iznosi 1.534 eura, a za dežurstvo, pripravnost i produženi rad u toj ustanovi u decembru je dobila 1.791 euro.

Kao saradnica u nastavi na Medicinskom fakultetu je za mjesec zaradila 314 eura, a kroz projekat „Demonstrate“ mjesečna zarada joj iznosi 15 eura, što je na godišnjem nivou 185 eura.

Radulović od imovine ima dva stana od 47 i 69 metara kvadratnih, na poklon je dobila i poslovni prostor od 62 metra kvadratna, a u svom vlasništvu ima i dvije garaže od 12,5 metara kvadratnih. Prijavila je i ostavu od 4,3 metra kvadratna.

Ima čak tri kredita – dva je podigla 2016. godine, a jedan 2018. godine.

Posljednji kredit koji je uzela iznosi 76.875 eura i za to plaća mjesečnu ratu od 500 eura.

Ima još i 55.932 eura dugovanja zbog dva stambena kredita iz 2016. godine.

Radulović je dala saglasnost o pristupu bankovnim računima.

Za razliku od nje, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Dragoslav Šćekić ne dozvoljava uvid u bankovne račune.

U imovinskom kartonu mu je upisana samo plata koju je primao kao predsjednik Opštine Berane od 1.087 eura.

Njegova supruga Dijana radi u Gimnaziji „30. septembar“ u Rožajama i mjesečno prihoduje 456 eura.

Šćekić je kupio šumu od 310 metara kvadratnih i ima potrošački kredit od 12.982 eura koji je podigao 2016. godine.

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
V Valter_neregistrovani
11.04.2021. 13:39

Stanovi kuce apartmani hoteli gliseri jahte... Nova vlast.

2
0
E Emina_J
11.04.2021. 13:12

Sad mi je jasno nezadovoljavo svih doticnih , i " kukumakanje ", na sva zvona o ugrozenosti ...ovo su apetiti veci od prilozenog pa muka , sta bi sa onim Vucicevim osim " vazduha ", nemaju nista ...😅😅😅😅 nek se zna !!

2
0
k kokarda_neregistrovani
11.04.2021. 12:35

Ljiki u jednom živi, drugi izdaje i ne plaća porez na arendu. A, Šćekiću se vidi da nije nikada izašao it te šume, samo je neđe zaboravio kokardu.

6
0
g gaga_neregistrovani
11.04.2021. 07:42

Koliko je tata Branko javno se žalio kako njegova mezimica Ljiki teško živi! Da se razumijemo ljekari i treba da imaju, ali onih žalbi da sam mislila da nema leba da jede. Ima u ovoj državi još školovanih ljudi, sa stranim diplomam jakih svjetskih univerziteta , pa su podstanari i bez skore šanse da riješe osnovno egzistencijalno pitanje. Ali nije svakome tata pošteni i rečiti Banjo!

11
0
h hmmm_neregistrovani
11.04.2021. 06:50

ne mogu da vjerujem da jedan uspješan čovjek, kako u političkoj tako i ličnoj karijeri nije riješio za sebe osnovo, krov nad glavom. Ja to posmatram ne kao pošten nego kao nesposoban ....mnogi pošteni sa sličnim primanjima su na pošten način riješili ( krediti, prodaja imovine i sl)...nego mi smo skloni da kažemo za onog ko nema ništa pošten je, a ja kažem da je nesposoban i kad nije uspio da riješi za sebe i porodicu osnovni egzistencijalni uslov, kako će voditi državu, opštinu, instituciju....naravno nijesam za zloupotrebe u tom pravcu ali postoje legalni načini...i ako si sposoban, stručan, ambiciozan, vjerovatno je to razlig da stvoriš sebi osnovne uslove to se moglo ...ne meglalomaniju, to prelazi u zloupotrebe kao što je u normalnom svijetu (na zapadu recimo)....

6
0