Košarka

Radonjić ima podršku, otkaz nije blizu

Crnogorski strateg Dejan Radonjić je loše počeo sezonu sa Panatinaikosom. Igra dosta škripi u pojedinim momentima ove sezone, a rezultati su takođe veoma diskutabilni. PAO ima tek jedan trijumf posle šest kola.

Radonjić ima podršku, otkaz nije blizu Foto: KK Budućnost Voli
N1Izvor

Zbog toga se dosta govorilo o mogućnosti da Radonjić već posle meča sa Partizanom napusti klub. Njegova kratka izjava posle meča je takođe išla u prilog tome da bi atinski zeleni lako mogli da dobiju novog trenera, ali dan posle utakmice sa crno-bijelima sve te priče nestaju.

„Naš trener je dovoljno dobar bio da osvoji ABA ligu, a sada nije jer u mjesec i po dana bez priprema nije uspio da sagradi tim koji će osvojiti sve?“, rekao je vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos.

Navijači Panatinaikosa već žele da vide leđa Radonjiću i žele da vide Pabla Lasa u Atini. Nekadašnji trener Reala sada nema posao i sigurno je najpoželjnije ime za navijače grčkog giganta. Ipak Janakopulos nije rad da mijenja trenera sada.

„Laso je veliki trener. Ali da vas pitam nešto? Da li je ikada imao priliku da vodi klub sa budžetom manjim od 30, 40 ili 50 miliona koliki je Realov? Kako možete da zaključite šta je najbolji izbor za Panatinaikos? Za mene on nije najblji izbor. Radonjić je najbolji izbor“, dodao je gazda Panatinaikosa.

Portal Analitika