Društvo

Put Tuzi-Božaj biće zatvoren nekoliko sati za saobraćaj

Izvor

Na magistralnom putu Tuzi-Božaj saobraćaj se zbog radova obustavlja za teretna vozila od 12 do 17 sati, a za putnička od 14 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije tunela Tivran na magistralnom putu M-2, na dionici Ribarevina-Berane, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminu od devet do 11, od 14 do 16 sati, kao i noću od 23 do četiri sata.

Na magistralnom putu Prijepolje-Bijelo Polje u mjestu Barski most zbog radova na rekonstrukciji tunela saobraćaj se obustavlja od devet sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta i od 14 do 17 i 30 kao i noću od 22 do tri sata. Alternativni putni pravac je Prijepolje -Pljevlja-Mojkovac.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Portal Analitika