Odbojka

Psihološkinja Andrea Laković u stručnom štabu pionirske odbojkaške ženske reprezentacije

"Laković je prošlog ljeta završila igračku karijeru, u ekipi Galeba iz Bara. Ponikla je u ekipi Luke Bar, a od 2008. do 2012. godine je provela u Sjedinjenim Američkim Državama, na univerzitetu na Floridi", saopšteno je iz OSCG

Psihološkinja Andrea Laković u stručnom štabu pionirske odbojkaške ženske reprezentacije Foto: Privatna arhiva
Portal AnalitikaIzvor

Bivša crnogorska odbojkaška reprezentativka i dugogodišnja internacionalka, Andrea Laković biće dio stručnog štaba selektora pionirske ženske reprezentacije Petra Kokovića i imaće ulogu psihologa, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju, Andrea Laković će raditi sa našim perspektivnim odbojkašicama na planu psihološke pripreme, ali će svojim igračkim iskustvom biti od velike pomoći i u odbojkaškom dijelu.

Andrea Laković je prošlog ljeta završila igračku karijeru, u ekipi Galeba iz Bara. Ponikla je u ekipi Luke Bar, a od 2008. do 2012. godine je provela u Sjedinjenim Američkim Državama, na univerzitetu na Floridi.

Andrea se 2012. godine vratila u evropsku odbojku. Prvo je provela tri sezone u švajcarskom Dudingenu, potom i jednu u njemačkom Minsteru, prije nego je u ljeto 2017. godine stigla u Rumuniju. U toj zemlji je nastupala za Temišvar, Targovište, Argeš Pitešti i Galaci, a 2021. godine se vratila u Bar, i zaigrala za Galeb…

Portal Analitika