Zanimljivosti

Prve fotografije redizajna: I Golf 8 dobija veliki ekran

Volkswagen Golf 8 već prolazi prvo zatezanje bora. Pred nama su fotografije njegove unutrašnjosti.

Prve fotografije redizajna: I Golf 8 dobija veliki ekran Foto: VW
B92Izvor

Koliko još juče je Golf osme generacije bio novitet. Iako ga i dalje ne viđamo toliko često na ulicama, uskoro će pretrpjeti restilizaciju.

Postavlja se pitanje, šta će to na Golfu promijeniti Volkswagen, kako bi automobil izgledao svježije i modernije?

Da li će se riješiti kontroverzne svjetlosne trake koja spaja prednja svijetla? Ili će možda promijeniti multimediju? Ili će možda, na radost tradicionalista, proširiti ponudu motora i vratiti se u vremena kada je motorizacija bila jednostavnija?

Nedavne špijunske fotografije pokazuju da su u Volkswagenu došli do zaključka da kupci žele veliku promjenu u unutrašnjosti. Volkswagen Golf 8 pretrpjeće značajan fejslifting enterijera, što pokazuju ove špijunske fotografije.

Fotografi su uspjeli da snime unutrašnjost osvježene verzije Golfa.

Neko je odlučio da kupcima treba veći multimedijski ekran. Od ukusnog je porastao do pretjerane veličine. Ali ima i prednosti.

Kupci su se žalili da im nedostaju fizičke komande u unutrašnjosti, pa je odlučeno dodati nekoliko njih direktno ispod ekrana. Još se zna da li će biti taktilne ili analogne, ali će sigurno olakšati korišćenje.

Osvježena verzija Golfa debitovaće 2023. godine, a prema glasinama, 1.5 TSI motor biće poboljšan.

O promjenama spolja još se ne zna mnogo, ali niko ne očekuje revoluciju.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.