Podgorica

Promjena režima saobraćaja i 40 besplatnih parking mjesta u okruženju TC “Gintaša”

Nakon uvida u stanje na terenu u neposrednom okruženju TC Gintaš, a sa ciljem uspostavljanja saobraćajnog i komunalnog reda, nadležne službe Glavnog grada pristupile su rješavanju ovog problem, saopšteno je iz Glavnog grada. 

Promjena režima saobraćaja i 40 besplatnih parking mjesta u okruženju TC “Gintaša” Foto: PG Biro
Portal AnalitikaIzvor

S tim u vezi, na osnovu rješenja Sekretarijata za saobraćaj, obavještavaju javnost da se tokom iduće sedmice mijenja režim saobraćaja iz dvosmjernog u jednosmjerni, na dijelu Bulevara Save Kovačevića (iznad TC "Gintaša") i u dijelu Ulice Mitra Bakića (okolina vrtića). Smjer kretanja mijenja se u jednosmjeran iz pravca Bulevara Save Kovačevića.

Ova promjena, dodaju, podrazumijeva i kreiranje dodatnih 40 besplatnih parking mjesta.

"Molimo sugrađane da poštuju novi način regulacije saobraćaja, kako bismo dali doprinos uspostavljanju saobraćajnog i komunalnog reda, a time i unapređenju kvaliteta života svih stanovnika, ali i posjetilaca, ovog dijela grada2, kažu u saopštenju. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.