Podgorica

Produžen rok za prijave za Proljećni pazar, odloženo i zvanično otvaranje

Zbog velikog interesovanja za učešće na predstojećem Proljećnom pazaru, odnosno za korišćenje montažnih objekata (kućica i štandova) na Trgu nezavisnosti, iz Glavnog grada navode da je rok za prijave na Javni poziv produžen i da se zainteresovani mogu prijaviti zaključno sa 17. aprilom.

Arhiva Foto: PA
Arhiva
Portal AnalitikaIzvor

Samim tim, Proljećni pazar će, umjesto 29. aprila kako je prvobitno bilo najavljeno, zvanično biti otvoren 07.maja i trajaće do 21.maja.

"Podsjećamo, Glavni grad daje na korišćenje 35 montažnih objekata privremenog karaktera – kućica i 10 štandova na Trgu nezavisnosti, bez naknade, preduzetnicima i privrednim subjektima, u skladu sa djelatnostima koje doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima, a kojima se naročito podstiče ekonomski razvoj, stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma i doprinosi afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Podgorice", navode iz Glavnog grada. 

Svi zainteresovani prijave mogu predati radnim danima od 08:00 do 15:00 sati u šalter sali zgrade Skupštine Glavnog grada, Njegoševa ulica br. 20 (ulaz sa Trga nezavisnosti)

Detalji o načinu prijave i uslovima dostupni su na linku.

Portal Analitika