Region

Produžen pritvor ocu dječaka koji je ubio deset osoba u „Ribnikaru“

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je donio rješenje, kojim je V.K. produžio pritvor, a koji mu po tom rješenju može trajati najduže 30 dana.

Produžen pritvor ocu dječaka koji je ubio deset osoba u „Ribnikaru“ Foto: Goran Srdanov/Nova.rs
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda, pritvor je produžen usljed postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio krivično djelo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posljedica krivičnog djela doveli su do uznemirenja javnosti, koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka. 

Školska godina u Srbiji se završava u utorak
0
Školska godina u Srbiji se završava u utorak
02.06.2023 10:00

 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
L Lotta_Continua_neregistrovani
02.06.2023. 09:42

Kakva glupost SRB pravosugja. Pritvor da ne ponovi djelo? Koje? Čije? - njegovo, NE...njegovog maloljetnog sina? Kako kada je dečak izoliran u Bolnici.

2
0