Abiznis

Prijavite se na Infinum Talks: Kako od haosa do perfekcije u UX-u?

Zamislite ovaj scenario - aplikacija koju ste dizajnirali dobija sjajne recenzije od 4,9 zvjezdica, broj korisnika i njihova interakcija rastu nevjerovatnom brzinom, i svi se pitaju ko je kreator...

Prijavite se na Infinum Talks: Kako od haosa do perfekcije u UX-u? Foto: Infinum Talks
Portal AnalitikaIzvor

Ne moramo vas buditi iz sna, jer san može da postane stvarnost samo ako budete učili od najboljih!

Zato ne propustite Infinum Talks, 14. juna u 18 sati, u hotelu CUE u Podgorici.

Ove godine, kompanija Infinum organizuje druženje na kojem zajedno tražimo odgovor - kako od haosa do perfekcije u UX-u?

Vaši vodiči kroz ovo digitalno putovanje biće Irina, Miloš i Emanuel.

Miloš Milošević je CEO i vođa tima za dizajn proizvoda u kompaniji Fleka. Kao iskusni dizajner digitalnih proizvoda, vodi dizajnerske procese od 2005. Vizija njegovog tima je stvaranje inovativnih rješenja za savremeni digitalni svijet, a on će vam tokom predavanja, između ostalog, objasniti zašto su važni formulari u interakciji na webu i aplikacijama, uključivanje dizajna formulara u kompletan proces, a ujedno će vam ilustrovati elemente koji doprinose efikasnom dizajnu formulara, ističući šta treba i ne treba raditi i otkriti još mnogo tips&tricks iz ove oblasti.

Irina Tomić, UX/UI dizajnerka u Infinumu podijeliće sa vama ono najvažnije što je stekla kroz svoje petogodišnje iskustvo. Koristeći svoje znanje iz oblasti dizajna informacija, ona zagovara jednostavnost i jasnoću pri strukturiranju sadržaja, što je najvidljivije na brojnim poslovnim aplikacijama za multinacionalne kompanije koje su njenog talenta djelo. Ona će vam, između ostalog, definisati dizajn informacija i objasniti njegov značaj , prikazati kako slab dizajn informacija utiče na korisničko iskustvo i prikazati sve na primjerima iz prakse jer njen moto je da „nijedan korisnik ne smije biti zapostavljen“.

Emanuel Loborec, UX/UI dizajner u Infinumu idealno će se nadovezati svojim jedinstvenim znanjem iz inženjeringa i dizajna, koji pruža sveobuhvatan pogled na izgradnju digitalnih proizvoda. Upravo je to oblikovalo Emanuelovu karijeru u kompaniji Infinum, gde je uglavnom doprinosio projekatima IoT-a. Sada razvija inicijativu koja će osigurati da su svi proizvodi pristupačni i upotrebljivi svim grupama korisnika, uključujući one s različitim oblicima poteškoća ili invaliditetom. Emanuel će, između ostalog, govoriti o prikupljanju podrške relevantnih zainteresovanih strana za inicijative za pristupačnost, kako pristupačnost učiniti integralnim dijelom dizajnerskog procesa baš vaše kompanije i sve potkrijepiti primjerima iz Infinuma.

Prijave za Infinum Talks su potpuno BESPLATNE, i sve što je potrebno je da popunite formular na OVOM LINKU.

Kompanija Infinum osnovana je 2005. i danas, kao jedna od najperspektivnijih tehnoloških kompanija, sarađuje sa vodećim globalnim brendovima kako bi pružila inovativna digitalna rješenja za različite industrije, uključujući finansije, zdravstvo i automobilsku industriju. Sa gotovo 400 stručnjaka, kompanija posluje iz osam kancelarija širom SAD-a i Evrope, uključujući i Crnu Goru.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.