Marketing

U toku prijave za BoostMeUp – najveći predakceleracijski program u Crnoj Gori

Prijave za treću generaciju BoostMeUp programa otvorene do 15. septembra

Dragi preduzetnici, imamo sjajne vijesti za vas: u toku su prijave za treću generaciju najvećeg predakceleracijskog programa u Crnoj Gori – BoostMeUp!

Prijave za treću generaciju BoostMeUp programa otvorene do 15. septembra Foto: Telekom Crna Gora
Portal AnalitikaIzvor

BoostMeUp je program koji vam omogućava da razvijete svoju ideju uz podršku renomiranih eksperata iz različitih oblasti, nosilac programa je IPC Tehnopolis, a partneri na programu su Naučno-tehnološki park Crne Gore, Univerzitet Crne Gore, Crnogorski Telekom i Naučno-tehnološki park Beograd.

Kroz nekoliko faza, dobićete priliku da razvijete svoju inovativnu ideju i pripremite je za uspjeh na tržištu. Osim toga, šest najboljih timova dobiće materijalnu podršku od 7.000 € za razvoj svoje ideje, a tri najbolja tima dobiće po 4.000 €za pokrivanje troškova za učešće na međunarodnim konferencijama u cilju promocije svojih startapova.

12-Prijave-su-otvorene-do-15-09-01

Učesnici mogu bitinovoosnovana preduzeća itimovi sa boravištem ili prebivalištem u Crnoj Gori koji rade na inovaciji koja je u nekoj od oblasti Strategije pametne specijalizacije Crne Gore (S3.me) i/ili pogađa neki od UN Ciljeva održivog razvoja (SDG), uzodređene kriterijume koji su navedeni u Vodiču kroz BoostMeUp.

Pridružite nam se kako bismo vam pomogli da ubrzate svoj put ka uspjehu, razvijete svoju ideju i povežete se sa drugim preduzetnicima i ekspertima.

Prijave su otvorene do 15. septembra 2023. godine, a program traje do 30. marta 2024.

Za više informacija i prijavu posjetite: www.boostmeup.me.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.