Zabava

Na Ljetnjoj pozornici Centra za kulturu Tivat 27. avgusta

"Priče i pesme": Humoristička priredba Zorana Kesića na tivatskim Purgatorijama

Autor priprema dio materijala posebno za svaku državu i grad u kome nastupa

"Priče i pesme":  Humoristička priredba Zorana Kesića na tivatskim Purgatorijama Foto: Centar za kulturu Tivat
Portal AnalitikaIzvor

Na Ljetnjoj pozornici Centra za kulturu Tivat u sklopu 18. Festivala mediteranskog teatra Purgatorije 2023, u nedjelju 27. avgusta u 21 sat biće izvedene “Priče i pesme” Zorana Kesića.

Kako je navedeno u najavi organizatora, riječ je o humorističkoj priredbi koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

“Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža. Poigrava se sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, bez straha da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme. Autor priprema dio materijala posebno za svaku državu i grad u kome nastupa”, navedeno je u najavi.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.