Crna hronika

Lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti

Bar: Muškarac lišen slobode, kod njega pronađeno oružje, municija, eksploziv

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi Lj.R. iz Bara koji se prethodno sumnjiči za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu jedne osobe.

Bar: Muškarac lišen slobode, kod njega pronađeno oružje, municija, eksploziv Foto: Uprava policije
Portal AnalitikaIzvor

„Prilikom pretresa na lokaciji u Baru pronađeni su pištolji Pietro Beretta sa sedam komada municije i CZ M57 sa sedam komada municije, kao i puška, zatim 661 komad pištoljske municije, 14 komada patrona od lovačke puške i 10 komada puščane municije“, saopštili su iz Uprave policije.

Takođe, u odnosu na ovo lice policijski službenici odjeljenja bezbjednosti Bar i Cetinje su, po nalogu državnog tužioca, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje ovo lice koristi na Cetinju i pronašli devet detonatorskih kapisli, 40 komada municije, dva eksplozivna punjenja, sporogoreći štapin i pvc pakovanje sa sadržajem nalik na štapin od dinamita.

puske-bar

Kako su kazali iz Uprave, nakon vještačenja oduzetih predmeta postupajući tužilac izvršiće eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela.

Lj.R. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.