Muzika

Pretprodaja karata za koncert Đorđa Balaševića od sjutra

Izvor

Koncert Đorđa Balaševića će biti održan 15. Septembra na Stadionu malih sportova. Stari hitovi, stihovi koji su nam svima ušli pod kožu su idealna prilika da pozovete neki stari broj i sa prijateljima ili u romantičnoj atmosferi čujete i nove pjesme „Osmeh se vratio u grad“, „Berba 59“, „Bački kanal“ i „Ljubav ne pobeđuje“.

Nakon koncerta nas očekuje crnogorska premjera filma „Kao rani mraz...“ . Najveća projekcija filma otvorenom na Balkanu i poslednja projekcija filma u sklopu turneje , biće održana 16. Septembra na Stadionu malih sportova. S tim da film nije ispiratizovan niti umnožavan na druge načine tokom više od dvije godine od njegove prve projekcije, ovo je jedinstvena prilika da uživate u „priči o pesmi, pesmi o priči“.

Tokom ova dva dana Podgorica će biti centar pozitivne energije, nenadmašnih balada, prvih ljubavi i prijateljstava. Atmosferi koju samo Balašević može napraviti, prisustvovaće oko 15. 000 posjetilaca iz Crne Gore i okruženja.

Pretprodaja karata počinje u četvrtak, 16. avgusta od 10 sati u prostorijama Montenegro Tourist Service-a koja se nalazi u profesorskoj zgradi , preko puta shoping centra Delta city na Cetinjskom putu .

Cijene karata u pretprodaji su:

TRIBINE – 15 € (koncert)

TRIBINE – 19 (koncert + film)

PARTER – 23 € (koncert + film)

FUN PIT – 28 € (koncert + film)

FILM - 7 €

Samo FUN PIT ima mjesto na parteru za projekciju filma. FUN PIT karte mogu da se kupe samo u paketu.

Sve dodatne informacije Đoletovi obozavaoci mogu dobiti na broj 020/511-200 ili na web stranici www.booking.me

Portal Analitika