Crna hronika

Prekršajna prijava protiv Tivćanina zbog prijetnji ćerki novinara

Protiv Tivćanina M.L. (18) podnijeta je prekršajna zbog prijetnji upućenih kćerki novinara "Vijesti" Siniše Lukovića na društvenoj mreži Instagram, saopšteno je iz Uprave policije.

Prekršajna prijava protiv Tivćanina zbog prijetnji ćerki novinara Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

„Službenici Uprave policije će protiv M.L. (18) nadležnom sudu za prekršaje podnijeti prekršajnu prijavu zbog počinjenih prekršaja iz člana 8 i člana 19 Zakona o javnom redu i miru, a koje je izvršio na štetu M.L. (18). Naime, oštećena M.L. je podnijela prijavu protiv M.L. u kojoj je navela da joj je on putem jedne društvene mreže upućivao poruke uvrjedljivog i prijetećeg sadržaja, a koje su bile upućene i njenom ocu S.L.“, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je na okolnosti prijave prikupila obavještenja od Lukovića, nakon čega su upoznata nadležna tužilaštva koja su se izjasnila da u ovom slučaju nema elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

„Službenici Uprave policije će protiv M.L. pokrenuti prekršajni postupak zbog gore navedenih prekršaja“, navedeno je u saopštenju policije.

Portal Analitika