Podgorica

Povodom obilježavanja Dana ekološke države Crne Gore

Predstavnici Zelenila donirali sadnice Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju

Povodom obilježavanja Dana ekološke države Crne Gore "Zelenilo" d.o.o. Podgorica posjetili su korisnici JU "Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju" - Podgorica.

Predstavnici Zelenila donirali sadnice Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Foto: PG Biro
Portal AnalitikaIzvor

Tim povodom, organizovana je radionica presađivanja biljaka, bilo je riječi o ekologiji i na koji način možemo sačuvati prirodu, o značaju biljaka za životnu sredinu i koji su to poslovi kojima se Zelenilo bavi.

"Dan kasnije, predstavnici Zelenila posjetili su prostorije JU "Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju" i po ko zna koji put pokazali svoju privrženost zajednici poklonivši zemlju i 20 ukrasnih sadnica, koje su zajedno sa korisnicima centra posadili u njihovom dvorištu. Ovim gestom ne samo da su uljepšali okolinu, već je stvoren i prijatniji ambijent za korisnike i posjetioce centra. Osim Zelenila, korisnike centra juče su posjetili i predstavnici kompanije “Ledo” i obradovali ih sladoledima, dok je njihova maskota medo Ledo pokupila sve simpatije", kažu u saopštenju. 

Ova aktivnost je, dodaju, višestruko značajna, ne samo u cilju jačanja saradnje ove dvije institucije, već kako bi djeca koja borave u ovom centru imala prijatan ambijent koji su oplemenili klijenti i na taj način pokazali promjenu u smislu društvene odgovornosti.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.