Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Predstavnici BS sa njemačkim parlamentarcima razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori

Fokus na EU integracijama

Predstavnici BS sa njemačkim parlamentarcima razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori

Delegacija Bošnjačke stranke, kako je saopšteno, razgovarala sa njemačkim parlamentarcima i zvaničnicima o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, s fokusom na EU integracije.

Predstavnici BS sa njemačkim parlamentarcima razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori Foto: BS
Portal AnalitikaIzvor

Delegacija Bošnjačke stranke, predvođena predsjednikom Ervinom Ibrahimovićem, sastala se u Podgorici sa članovima njemačkog Bundestaga Tilmanom Kubanom i Janom Melcerom, članicama Pokrajinskog parlamenta Rajnald-Pfalca Elen Demut i Steffen Gertner, gradonačelnikom Gelersena i članom Predsjedništva CDU dr.Merlinom Franke kao i sa direktorom fondacije Konrad Adenauer Jakovom Devčićem.

"Na sastanku je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, s fokusom na EU integracije, kao i o predstojećim parlamentarnim izborima. Istaknuto je da Bošnjačka stranka vodi odgovornu, državotvornu, proevropsku politiku i u tom dijelu je istaknuta podrška politici BS i njenom rukovodstvu", navodi iz Bošnjačke stranke. 

Ibrahimović je sastanak sa njemačkim parlamentarcima iskoristio da ukaže na problem sa kojim se susrijeću državljani Crne Gore tokom boravka u Njemačkoj, s obzirom da u toj državi nijesu priznate crnogorske vozačke dozvole. Dogovoreno je da se intezivira proces priznavanja vozačkih dozvola i da se ubrza komunikacija po ovom pitanju.

Osim predsjednika Ibrahimovića, sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Damir Gutić, poslanik BS Amer Smailović i član Predsjedništva Admir Šahmanović.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
D DarIna_neregistrovani
04.05.2023. 11:09

Rekli su da nemogu sa DF protiv CG. Ibrahim je sa njima zbog fotelje.

0
0
d daka_neregistrovani
04.05.2023. 08:03

Ervinizam...

4
0