Novi proizvodi

Predstavljen HTC One SV

Izvor

„Najnoviji telefon iz One serije je elegantan a moćan i pruža korisnicima kvalitetno multimedijalno iskustvo u pokretu“ izjavio je Piter Čau, izvršni direktor HTC korporacije. „Današnji dinamičan način života zahtijeva telefon sa moćnim performansama, a HTC One SV donosi baš to kombinujući nagrađivane kvalitete kamere i audio doživljaja HTC One serije sa brzim dvojezgarnim procesorom.“

Uz 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual core procesor HTC One SV nudi izvanredne performanse, omogućavajući visok kvalitet gledanja video sadržaja i igranja igrica kao i besprekorni multitasking.

Neće vam ponestati prostora za dokumenta, filmove, slike i aplikacije zahvaljujući Dropbox-u i SkyDrive-u, podržanih slotom za Micro SD karticu koja proširuje onboard memoriju i do 32GB po kartici.

Zahvaljujući najnovijoj NFC tehnologiji i Andoid Beamu, sadržaj možete podijeliti sa drugim NFC uređajem jednostavnim dodirom.

HTC One SV nudi nevjerovatnu kameru i u potpunosti se priključuje kamerama već priznate One serije. Napredne funkcije, uključujući neprekidno fotografisanje jednim pritiskom i VideoPic, kombinuju se sa mogućnostima snimanja pri slabom osvjetljenju za lijepe snimke kada su svjetlosni uslovi otežani.

HTC One SV karakteriše kamera od 5 MP, f/2.0 blenda i video snimanje u 1080p HD rezoluciji koju dopunjuje prednja kamera rezolucije od 1.6MP uz pozadinsko osvjetljenje i f/2.2 blenda. Bilo da snimate pri zalasku Sunca ili pod svjetlošću svijeće, prednja kamera na telefonu HTC One SV vam obećava dragocjeni autoportret.

Isključivo dostupan na HTC pametnim telefonima, Beats Audio transformiše audio iskustvo na HTC One SV telefonu, pružajući autentičan zvuk studijskog kvaliteta za sve vrste muzike, igrice i video reprodukcije.

Uz novi HTC Sync Manager sinhronizacija i upravljanje vašom muzičkom kolekcijom je lakša, obezbjeđujući da vaša cjelokupna biblioteka bude pokretna kao vi.

HTC One SV sa svojim LCD-2 ekranom osjetljivim na dodir od 4,3 inča, odlikuje se elegantnim dizajnom u pirinejsko plavoj i ledeno beloj boji. Telo telefona od polikarbonata je čvrsto, pa ipak nježno na dodir.

HTC One SV će biti dostupan u Evropi, Bliskom Istoku i Africi od decembra 2012.

(B92)

Portal Analitika