Društvo

Human gest

Predsjednik Opštine Bijelo Polje nagradio herojski čin sugrađanke

Bjelopoljku Jelenu Ćetković hrabru majku, koja je pored teške borbe sa bolešću uspjela da do kraja iznese rizičnu trudnoću i rodi zdravu djecu, predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović nagradio je sa 1000 eura.

Predsjednik Opštine Bijelo Polje nagradio herojski čin sugrađanke Foto: Printskrin/bijelopolje.co.me
https://www.bijelopolje.co.me/Izvor


“Ovaj podvig dostojan herojstva pokazuje da materinska briga nadjačava i brigu za svoj život. Neka nam primjer hrabre majke i sugrađanke Jelene bude uzor požtvovanja za porodicu i drustvo” - kazao je predsjednik Opštine.

Porodica Ćetkovic iskazala je zahvalnost predsjedniku Smoloviću i Opštini Bijelo Polje na značajnoj pomoći, kako sada tako i u prethodnom periodu tokom borbe sa ovom bolešću.

Podsjećamo, tridesetosmogodišnjoj Jeleni Ćetković iz Bijelog Polja, u ranoj trudnoći nastaloj vantjelesnom oplodnjom, otkriven je kancer dojke.

Uslijedila je teška borba - dvostruki hirurški zahvati u trećem i četvrtom mjesecu trudnoće i kontinuirana agresivna hemioterapija. Zahvaljujući dr Aleksandru Čelebiću iz Podgorice, hirurgu onkologu, hemioterapeutu, hrabra majka je očuvala svoje plodove i prije par dana rodila zdravu djecu, djevojčicu Laru i dječaka Aleksu u predviđenom terminu.

Portal Analitika