Rukomet

Predrag Bošković: Osjećao sam se kao na mitingu za nezavisnost

Izvor

- Osjećao sam se kao na mitingu koji je bio nekoliko dana pred referendum o nezavisnosti. Osjećaj je stvarno nevjerovatan, na mene je čak veći utisak ostavio i put od aerodroma do trga. Bilo je neviđeno ali već kada smo došli na trg osjećaj je bio fantastičan. Mogu misliti kako su se ostali osjećali, kazao je Bošković, koje je dodao da su rukometašice zaslužile ovakav doček.

U emisiji je pohvaljena Televizija Crne Gore za fenomenalan prenos dočeka i kritikovane sestre Bonaventura za sramno suđenje u finalu.

Gosti emisije su, pored svih reprezenatativki, i trener rukometašica Dragan Adžić, predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović. Uz autora "Žive istine" Darka Šukovića, u emisiji su učestvovali i doajeni sportskog novinarstva Bratislav Bato Kokolj, Milorad Đurković i novinar Atlas televizije Vlado Jovićević.

okduskoŽalili smo se na suđenje sestara Bonaventura

Predsjednik Olimpijskog komiteta Crne Gore Dušan Simonović je potvrdio da su se žalili Međunarodnom olimpijskom komitetu i EHF-u na suđenje sestara Bonaventura, navodeći da nikad nije vidio lošije suđenje.

- Trebalo je najbolje sudije odrediti za finalni meč. Najbolje sudije obezbjeđuju pravo da sude te mečeve i da ekipa koja je bolja stvarno i pobijedi. Naše rukometašice su sportski prihvatile tu sudijsku nepravdu. Vjerujem da će se Međunarodni olimpijski komitet baviti tim stvarima. Ali stvar je završena, kazao je Simonović.

Portal Analitika