Region

Šarcu, za sada, nije urađena nijedna operacija

Poznato stanje Šarca: Ispalili mu 2 metka u glavu, i dalje se čeka sljedeći korak, ljekari se bore

Aleksandar Šarac (35), navodni pripadnik bande Pink panter, kojem je u subotu oko 16 časova u tržnom centru "Ušće" u Novom Beogradu, nepoznati napadač ispalio dva hica u glavu i dalje je u teškom stanju, i ljekari mu se bore za život.

Poznato stanje Šarca: Ispalili mu 2 metka u glavu, i dalje se čeka sljedeći korak, ljekari se bore Foto: Foto:Vladislav Mitić/Nova.rs
Telegraf.rsIzvor

On se od subote nalazi u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije i njegovo stanje je nepromijenjeno.

''U teškom je stanju u Jedinici intenzivne njege'', rečeno je za Telegraf.rs u Urgentnom centru.

Šarcu za sada nije urađena nijedna operacija. Ranjenog Šarca su ljekari Hitne pomoći uspjeli da reanimiraju i prevezu u Urgentni centar, gdje se sada čeka da se njegovo stanje stabilizuje, kako bi mu izvadili dva metka iz glave, nezvanično saznaje Telegraf.

Napadač je, kako je već objavljeno, znao da Šarac nosi pancir, pa mu je prišao sa leđa i iz pištolja sa prigušivačem ispalio mu dva hica u glavu.

Šarac se svojim blindiranim "mercedesom" dovezao u tržni centar, kako to inače radi.

''Vozilo je parkirao na mjestu za invalide i ušao u zgradu. Posle nekoliko časova se vratio u garažu i krenuo ka svojim kolima. Napadač mu je tada prišao i s leđa mu ispalio dva hica u glavu'' rekao je neimenovani sagovornik Informera.

Čim je Šarac pao, ubica je vjerovatno pomislio da je meta likvidirana.

''Zatim je lagano potrčao ka izlazu iz garaže. U međuvremenu je bacio pištolj "brauning", koji je imao prigušivač. On je potom pobjegao u pravcu Save ka Brankovom mostu, gdje ga je najvjerovatnije u kolima čekao saučesnik'' dodao je izvor.

Portal Analitika