Marketing

Prvo izvlačenje u nagradnoj igri “Toplija zima sa Pobjedom”

Poznata imena prvih dobitnika drva i peći Alfa 55

Nakon prvog od dva izvlačenja, poznata su imena pet dobitnika drva za ogrijev, i dva dobitnika peći Alfa 55. 

Poznata imena prvih dobitnika drva i peći Alfa 55 Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

U nagradnoj igri “Toplija zima sa Pobjedom”, u saradnji sa Hipotekarnom bankom i Volcanom, Pobjeda će podijeliti ukupno 50 metara drva za ogrijev, i 5 šporeta Alfa 55. 

Po pet metara drva dobili su Bojan Danilović iz Podgorice, Marko Miletić iz Podgorice, Ranka Vučić iz Podgorice, Branojka Sjekloća sa Cetinja i Marjan Vučetić iz Nikšića.

Peći Alfa 55 dobili su Biljana Dušević iz Podgorice i Nenad Tabaš iz Pljevalja.

Imena srećnih dobitnika peći Alfa 55 danas su izvukla je direktorica Službe za upravljanje benefit programima u Hipotekarnoj banci Jelena Stojanović, dok je imena pet dobitnika drva za ogrijev, iz mnoštva koverti koje su nam pristigle, izvukla Lena Bošković direktorica korporativnih komunikacija grupacije Vezuv. 

Nakon što je izvukla imena nagrađenih dobitnika drva, direktorica korporativnih komunikacija u grupaciji Vezuv Lena Bošković, kazala je da u ovoj kompaniji uvijek vode računa o društvenoj odgovornosti.

- Svjesni smo koliko je teško pripremiti ogrijev za zimu i koliki je to namet na budžet porodica, pa nam je izuzetno drago što ćemo za bar deset porodica (danas za pet, i za još pet u oktobru) pomoći da riješe pitanje ogrijeva - kazala je ona.

- Uvijek treba širiti toplinu, i u ovoj akciji to nije samo simbolično značenje. Zato uvijek rado učestvujemo u sličnim akcijama. Bošković je čestitala dobitnicima ovog kola uz radovanje što ćemo ih imati i u oktobru.

Direktorka Službe za upravljanje benefit programima u Hipotekarnoj banci Jelena Stojanović podsjetila je da su prepoznati kao banka posvećena svojim klijentima. 

-Slijedi hladna zima, a mi smo odlučili da je, zajedno sa partnerima, bar malo, ublažimo. Nadamo se da će pet peći ALFA 55 koje dodjeljujemo u ovoj nagradnoj igri, ove, i narednih zima, domove učiniti toplijim. Čestitamo od srca srećnim dobitnicima.Ujedno podsjećam na još jedan sjajan proizvod Hipotekarne banke, najpopularniju crnogorsku karticu – Premium karticu, kojom se može trgovati čak do 24 rate. Na preko 2000 lokacija širom Crne Gore uz nju se mogu ostvariti popusti, a uz karticu klijent dobija da bira dva od četiri ponuđena osiguranja. Ona omogućava pristup biznis klubovima na aerodromima, brži prolaz pasoške kontrole i niz povoljnosti Mastercard platinum platforme.A da bi sve bilo pri ruci, tu je i Premium program mobilna aplikacija - izjavila je Jelena Stojanović.

Ona podsjeća i da Hipotekarna banka omogućava brzo, sigurno, bezbjedno i beskontaktno plaćanje, Google Pay i Apple Pay.

- Uz Apple Pay klijenti mogu koristiti sve prednosti plaćanja karticom putem svog iPhone i Apple Watch uređaja u svim prodavnicama koje podržavaju beskontaktno plaćanje, na internetu kao i u okviru aplikacije. Apple Pay se može koristiti za sva plaćanja na prodajnim mjestima koja podržavaju beskontaktno plaćanje, kao i za online kupovinu. Google Pay korisnicima omogućava da izbjegnu davanje svoje platne kartice nekom drugom licu, dodirivanje fizičkih tastera ili razmjenu gotovine. Google Pay je dostupan na svim telefonima sa Android operativnim sistemom i omogućava da se Mastercard platna kartica, koja se u digitalnom formatu nalazi učitana u telefonu, iskoristi kao sredstvo plaćanja pomoću NFC tehnologije. Korisnik usluge podatke o kartici čuva u digitalnom obliku u okviru Google Wallet digitalnog novčanika, a kada želi da plati, telefon prisloni neposredno na POS terminal i izvršava plaćanje – pojasnila je ona.

Nova šansa 2. oktobra

Drugo izvlačenje je 2. oktobra (kada će biti poznata imena još osam dobitnika). Svi koji pošalju kupone, a nijesu danas imalisreće, učestvuju i za drugo izvlačenje - dakle svi imaju dvije šanse da osvoje ili pet metara drva za ogrijev, ili šporet Alfa 55. Kovertu u kojoj su kuponi učesnik treba da pošalje na adresu: Nova Pobjeda d.o.o. 19 decembra br. 5, Podgorica. Učesnik može koverat ubaciti i u sanduče u holu Pobjede (Ul. 19. decembra 5 - južna tribina stadiona, IV sprat), kao i u sanduče na oglasnom odjeljenju Pobjede - Bulevar revolucije 15 (stara zgrada Pobjede).

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.