Marketing

Nagradna igra za penzionere – za nove i postojeće korisnike Mtela

Poznata imena prvih dobitnika

Imena prvih dobitnika u nagradnoj igri „Postani Mtel korisnik uz gratis uređaj i 12 mjeseci gratis pretplate”, izvukle su danas Persa Kažić, predstavnica Mtela, kao i Danijela Jovović z Fonda PIO.

Poznata imena prvih dobitnika Foto: Pobjeda
Portal AnalitikaIzvor

Nagradna igra koju organizuju Mtel i Pobjeda, uz podršku Fonda PIO, namijenjena je najstarijoj populaciji, i to novim i starim korisnicima Mtela, kojima su obezbijeđene brojne nagrade - i to vrijedni televizori, telefoni i tableti, kao i sedmodnevni boravci za dvoje u hotelima Fonda PIO na Žabljaku i u Ulcinju.

Prvi dobitnici su:

Stojanka Đurović iz Podgorice, koja je dobila TV JVC LT-43VA3000 Ultra HD -uz pripadajuću gratis pretplatuna Box 2.1

Rade Bošković iz Nikšićaje dobitnik telefona Realme GT Master Edition 6/128GB uz pripadajuću gratis pretplatu na Senior Extra paket

Ilija Marković sa Cetinja dobija Tablet Samsung T225 uz pripadajuću pretplatu na Senior Max paket 

Dobitnik boravka u hotelima Fonda PIO i to 7 dana za dvije osobe je Slavko Jovović iz Podgorice.

Persa Kažić istakla je da su u Mtelu ponosni na sve projekte za crnogorske penzionere, i da su već prepoznati kao kompanija koja brine o najstarijoj populaciji, i to kroz internet radionice, najpovoljine pakete u mobilnoj i kablovskoj televiziji, kao i kroz nagradne igre, kakva se upravo realizuje.

Ona je još jednom podsjetila na najnoviju, slobodno recimo najbolju ponudu u Crnoj Gori, koju nudi Mtel kada je riječ o paketima u mobilnoj telefoniji, i TV ponudi.

Danijela Jovović iz FOND-a PIO pozdravila je učesnike nagradne igre, čestitala dobitnicima i podsjetila da Fond u kontinuitetu vodi brigu o najstarijoj populaciji. Ona je poručila penzionerima da nastave da učestvuju u ovoj nagradnoj igri, jer ih čekaju još dva izvlačenja.

Ipak, svi koji danas nijesu dobili nagrade imaju još dvije šanse!

Naime, učesnik treba da sakupi samo četiri kupona, koja Pobjeda objavljuje na naslovnoj strani, završno sa 18. decembrom, i kuponom broj 70.

Kupone treba poslati Pobjedi, i čekati šansu za nagradu u nekom od još dva izvlačenja. Sljedeće izvlačenje je 28. novembra; treće je 22. decembra, a par dana nakon izvlačenja biće uručivani, u svakom kolu, po jedan televizor sa pretplatom Box 2.1; po jedan telefon sa pretplatom Senior Extra; po jedan tablet sa pretplatom Senior Max; kao i po jedno sedmodnevno ljetovanje za dvije osobe..

Komplet od četiri (4) kupona sa traženim podacima treba dostaviti u zatvorenoj, jednobojnoj kovertina adresu: Nova Pobjeda d.o.o. 19 decembra br.5, Podgorica. Učesnik može koverat sa kuponima ubaciti u sanduče u holu Pobjede (ul. 19. decembra 5 - južna tribiona stadiona - IV sprat), kao i u sanduče na adresi Bulevar revolucije 15, Podgorica - šalter Oglasnog odjeljenja Pobjede.

Nagrađeni će moći da preuzme nagradu samo uz dokaz o penzionerskom statusu (dobitnika/ce ili člana uže porodice), i uz potpisivanje ugovora na 12 mjeseci, za svaki od nagradnih paketa.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.