Politika

"Pitajte ga kad dođe"

Potpredsjednik Skupštine ne zna šta Mandić radi na vježbi Vojske Srbije i koga tamo predstavlja

Potpredsjednik Skupštine Boris Pejović ne zna zbog čega je čelnik najvišeg zakonodavnog doma Andrija Mandić prisustvovao današnjoj vojnoj vježbi Vojske Srbije na Pešterskoj visoravni.

Potpredsjednik Skupštine ne zna šta Mandić radi na vježbi Vojske Srbije i koga tamo predstavlja Foto: PES
PobjedaIzvor

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Nikolić je na današnjoj sjednici upitao Pejovića šta Mandić radi tamo i koga predstavlja.

"Bilo bi dobro da podijelite tu informaciju sa građanima Crne Gore, posebno u svjetlu upozoravajućih tonova koje smo sinoć mogli da čujemo u Banjaluci gdje se prijeti secesijom BiH i nekim potezima koji mogu destabilizovati stabilnost regiona u kom živimo, a posebno imajući u vidu da je predsjednik parlamenta član Savjeta za odbranu i bezbjednost Crne Gore", rekao je Nikolić.

Pejović je rekao da nema informaciju, niti može da da odgovor na tu temu.

“Predlažem da to pitanje postavite Mandiću kada bude predsjedavao sjednicom, vjerujem da ćete dobiti odgovor”, odgovorio je kratko Pejović.

Mandić je na vojnoj vježbi na Peštetu bio u društvu predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika i predsjednika Demokratske narodne partije Milana Knezevića.

Na vježbi, kojoj je prisustvovao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kako prenose srpski mediji, učestvovalo je više od 2.000 pripadnika Vojske Srbije i oko 350 sredstava ratne tehnike.


Portal Analitika