Turizam

Portonovi dekoracija već mami uzdahe posjetilaca

Gosti i posjetioci Portonovog su već navikli da na ovoj adresi uživaju uz najljepšu prazničnu dekoraciju i bogat kalendar događaja te su tako i ove godine očekivanja za decembar i januar velika.

Portonovi dekoracija već mami uzdahe posjetilaca Foto: Portonovi
PR sadržaj
PR sadržajAutor
Portal AnalitikaIzvor

Portonovi praznična sezona počinje ceremonijom paljenja lampica na novogodišnjoj jelci, u subotu 2. decembra od 18:00 na Marina trgu. Tog dana dječiji horovi D-moll iz Podgorice i Boka School International iz Portonovog zabavljaće publiku uz dobro poznate praznične pjesme „Deda Mraz nam stiže u grad“, „Zima, zima e pa šta je“, „Preko brda, preko brega“, „Zvončići“ i regionalne hitove “Čija je ono zvijezda”, “Brazil”, “Rama lama ding dong” i druge. Pored njih, publiku će animirati Djed Mraz, Baba Mrazica i Snježna kraljica na štulama.

Praznični bazar biće otvoren od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu, gdje će posjetioci uživati u prazničnim delicijama, ukusnoj hrani i napicima. Bazar će raditi radnim danima od 16 do 23 sata, a vikendom i praznicima od 11 do 23 sata.

Pored novih elemenata dekoracije, novina će biti i svjetlosni spektakl, nešto što do sada nije viđeno u Crnoj Gori. Zgrade na Marina trgu će svakog dana tokom trajanja bazara biti obojane različitim animacijama, a budući da će grafike svakog dan biti drugačije, posjetioci će svakodonevno uživati u novim iznenađenjenjima.

Takođe, od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu će svakog dana nastupati domaće i regionalne zvijezde. Svakog dana, od 17 sati rezident DJ-evi Danilo Radusinović, LuckyDee i Shar nastupaće i zagrijati posjetioce za koncerte koji predstoje.

Portonovi-Festive-Digital-13

Michael Jackson Tribute band, pobjednici ovogodišnjeg italijanskog takmičenja Tali e Quali Show, otvaraju serijal koncerata koji počinje 23. decembra. Nakon njih u Portonovi stižu Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, Band Girls Boys and Toys. Posebnu čar muzičkom programu daće internacionalna zvijezda DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of '80s hitove.

Ulaz na sve koncerte je besplatan. 

Pored događaja na Marina trgu, Portonovi najavljuje sportska dešavanja, događaje za djecu, a i kafići i restorani u rizortu pripremaju posebne programe, kao i doček 2024.

Pored mnogobrojnih događaja, u Portonovom su pripremili i specijalnu zimsku ponudu za sve koji žele da se počaste nezaboravnim odmorom sa početnom cijenom od 192 eura po noćenju. Ponuda je dostupna je do 31. januara i uključuje mnogobrojne pogodnosti poput besplatne masaže, doručka, korišćenje teratane i mnogih drugih pogodnosti.

Za više informacija i rezervaciju smještaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 932 999, a za sve dodatne informacije o događajima možete kontaktirati events@portonovi.com.
Portal Analitika