Region

Ponovo uvedena vanredna situacija u Novom Pazaru

Na osnovu preporuke Ministarstva zdravlja Srbije, kao i pogoršanja epidemiološke situacije u okruženju, Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara je na današnjoj sjednici donio odluku o ponovnom uvođenju vanredne situacije na teritoriji Grada Novog Pazara, iako je juče zvanično ukinuta.

Ponovo uvedena vanredna situacija u Novom Pazaru Foto: Ilustracija
nova.rsIzvor

“Cilj nam je da trenutno povoljnu epidemiološku situaciju u našem gradu što duže održimo. U tom smislu svjesni smo značaja poštovanja preventivnih mjera. Grad Novi Pazar će, u saradnji sa svim državnim institucijama, sve svoje kapacitete u narednom periodu usmjeriti prema kontroli mjera i preporuka Ministarstva zdravlja i republičkog Kriznog štaba, a koje se odnose na sprječavanje i suzbijanje širenja virusa kovid 19”, saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije.

Ova borba, kako se ističe, ne zavisi samo od institucija već od svakog od nas.

“Zato molimo sve građane da budu odgovorni prvo prema sebi, a onda i prema svojim porodicama i cijeloj zajednici“, naveo je Gradski štab za vanredne situacije Novog Pazara.

Podsjećamo, Gradski štab za vanredne situacije u Novom Pazaru ukinuo je juče vanrednu situaciju, apelujući na građane da se u potpunosti pridržavaju mjera i preporuka Kriznog štaba

Portal Analitika