Region

Pomoćnik gradonačelnika u kafiću pokazivao polni organ i skidao se, na kraju pretučen

Skandalozna priča dolazi iz Kraljeva, gdje se lokalni funkcioner skidao go u jednom kafiću.

Pomoćnik gradonačelnika u kafiću pokazivao polni organ i skidao se, na kraju pretučen Foto: nova.rs
Nova SIzvor

Riječ je o pomoćniku gradonačelnika tog grada Nikoli Radeviću, koji je, kako prenose srpski mediji, najprije dobacivao djevojkama. Potom je počeo da se skida i pokazivao im polni organ.

Tu se priča ne završava. Nakon dužeg seksualnog uznemiravanja djevojaka, na izlazu iz kafića sačekao ga je jedan mladić i potom fizički nasrnuo na njega.

Sve se dogodilo tokom proslave kojoj su prisustvovali kraljevački funkcioneri Srpske napredne stranke, a po tvrdnjama očevidaca Radević je bio u stanju teškog pijanstva.

"Počelo je dobacivanje koje je postajalo sve vulgarnije i ekspicitinije. Svima je bilo neprijatno, ali su ti VIP gosti bili sve bahatiji i bahatiji", tvrdi za "Novu S" jedan od očevidaca.

U jednom tenutku je Radević navodno gošćama pokazao polni organ.

Kako prenosi "Nova S", pijana ekipa se tu nije zaustavila, već su navodno sišli u donji dio lokala i počeli da dodiruju djevojke i seksusalno ih uznemiravaju.

"Radević je prednjačio u bahanalijama, a mnogi Kraljevčani tvrde da mu to nije prvi put da se ponaša osiono i bahato", prenosi pomenuti medij.

Na kraju, Radeviću je, pri izlasku, prišao mladić koji je bio u lokalu i počeo da ga bije.

"Radević nije mogao ili nije bio u stanju da pruži otpor, a nijesu mu pomogle ni partijske kolege, pa je završio na ulici sa povredama arkade, rebra i ključne kosti, a mladić se udaljio sa lica mjesta", navodi jedan od očevidaca.

Portal Analitika