Show biz

Poljubili se Met Dejmon i Majkl Daglas

Izvor

Legendarni glumac Majkl Daglas u filmu "Behind The Canelabra" igra američkog pijanistu Liberačija, koji je tokom sedamdesetih bio jedan od najplaćenijih izvođača na svijetu.

Uloga Liberačijevog šofera Skota Torsona, za kog se sumnjalo da je bio njegov ljubavnik, pripala je Metu Dejmonu. Kako je otkrio reditelj Stiven Soderberg, gledaoci će imati priliku da vide scene ljubljenja između dvije glumačke zvijezde, što je potvrdio i Dejmon.

- Prema scenariju, trebalo bi da se poljubimo više puta. Nijesam ni sanjao da ću jednog dana poljubiti Majkla Daglasa - rekao je on, a prenosi "E! Online".

Drama o Liberačiju trebalo bi da doživi televizijsku premijeru na kanalu "HBO" iduće godine. Snimanje filma bilo je zakazano za 2008. godinu, ali je odloženo zbog bolesti Majkla Daglasa.

Zanimljivo je da Liberači nikada nije javno priznao da je gej, ali su takve glasine oduvijek postojale. Poznata glumica i njegova bliska prijateljica Beti Vajt prošle godine je otkrila da je pijanista zaista bio homoseksualac.

Portal Analitika