Crna hronika

Najviše pretresa izvršeno u Podgorici

Policija u maju izvršila pretrese na 38 lokacija: Oduzeli oružje, municiju, bombe i eksploziv

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ su u maju preduzimali intenzivne aktivnosti u cilju pronalaska vatrenog oružja, municije, eksplozivnih sredstava, droge, kao i drugih predmeta koja se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, saopšteno je iz uprave policije. 

Policija u maju izvršila pretrese na 38 lokacija: Oduzeli oružje, municiju, bombe i eksploziv Foto: MUP
Portal AnalitikaIzvor

"U periodu od 10. do 31. maja izvršeno je 38 pretresa stanova i drugih prostorija, od kojih 28 na teritoriji Podgorice, dok su policijski službenici u Danilovgradu izvršili šest, a na Cetinju četiri pretresa.

Pretresima je policija pronašla i oduzela 14 komada oružja, 728 komada municije, ručnu bombu, dva komada eksploziva, devet detonatorskih kapisli, dva sporogoreća štapina, kao i 14 okvira za municiju", navode iz Uprave policije. 

Osim toga prilikom vršenja pretresa policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ pronašli su i oduzeli i 23,7 grama heroina, 45 komada tableta sa liste opijata, više kreditnih kartica i različitih dokumenata.

"Takođe, u sklopu kampanje „Poštuj život – vrati oružje“ koju kroz istoimenu akciju Uprava policije sprovodi, građani su službenicima Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ vratili 172 komada oružja, 2.678 komada municije, tri ručne bombe i četiri granate", navodi se u saopštenju. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.