Rukomet

Policija prisluškivala panične razgovore Karabatića i optuženih za namještanje meča!

Izvor

Protiv Nikole Karabatića i njegovog brata Luke, kao i nekadašnjeg reprezentativca Srbije Mladena Bojinovića su podignute optužnice zbog nezakonitog klađenja i namještanja pomenute utakmice koju su izgubili.

Oni su uz plaćenu kauciju pušteni da se brane sa slobode, a pojavili su se i novi dokazi. Novinar fracuskog RTL-a je bio u prilici da presluša međusobne razgovore između optuženih igrača, kao i sa njihovim đevojaka kada je skandal objavljen u javnosti.

Onu su panično pričali jedan sa drugim i dogovarali se šta da kažu, a te razgovore je snimala policija i oni bi trebalo da imaju ključnu ulogu u procesu suđenja braći Karabatić i Bojinoviću.

Nikola se javnosti obratio riječima na Fejsbuku da proživljava noćnu moru, ali je i priznao da se njegova đevojka kladila, a isto je izjavio i njegov brat Luka za svoju ljepšu polovinu.

Pod lupom pravosudnih organa mogao bi da se nađe i meč između Monpeljea i Nima, koji je francuski prvak takođe izgubio (21:25), jer je u inostranstvu bio veliki broj uplata na taj ishod. Iako još nije ništa zvanično razmatrano, činjenica je da su dva najlošija tima u sedam dana nanijela poraz šampionskoj ekipi.

Portal Analitika