Društvo

Deseta povorka ponosa u glavnom gradu

Policija će snimati Montenegro prajd: Dio ulica u Podgorici biće zatvoren

Službenici Uprave policije će shodno članu 93 Zakona o unutrašnjim poslovima snimati javno okupljanje u pokretu pod nazivom Deseta povorka ponosa LGBT osoba „Montenegro Prajd 2022“ u organizaciji „Queer Montenegro“, a koje će se održati u subotu 8. oktobra sa početkom okupljanja u 15 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici. 

Policija će snimati Montenegro prajd: Dio ulica u Podgorici biće zatvoren Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

Policijski službenici će navedenog dana snimati ovo javno okupljanje od 10 do 19 časova. 

"Obavještavamo javnost da će u subotu 8. oktobra zbog održavanja navedenog javnog okupljanja od 11 časova biti zatvorene sljedeće ulice: Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, zatim od raskrsnice ulice Marka Miljanova do raskrsnice ulice JovanaTomaševića, Bulevar Stanka Dragojevića, ulice Slobode, Miljana Vukova, Novaka Miloševa, Balšića, Hercegovačka, Trg Balšića, ulica Vučedolskai ulica Karađorđeva. Ukoliko bude potrebno policija može u ovom periodu zatvoriti i druge ulice u centru Podgorice", navode u saopštenju. 

Povodom navedenog okupljanja policija će, dodaju, preduzeti sve mjere bezbjednosti neophodne za bezbjedno odvijanje okupljanja.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.