Politika

Vuković: Pobijedićemo kako bi Zabjelo i Podgorica nastavili intenzivno da se razvijaju

Pokret “Svi za naš grad” otvorio kancelariju na Zabjelu

Pokret “Svi za naš graddr Ivan Vuković” nastavlja sa aktivnostima u svim djelovima grada.

Pokret “Svi za naš grad” otvorio kancelariju na Zabjelu Foto: Pokret Svi za naš grad
Portal AnalitikaIzvor

Juče se talas sjajne energije osjetio i na Zabjelu, gdje je u nedavno rekonstruisanoj Ulici kralja Nikole, otvorena još jedna kancelarija Pokreta, naveli su u saopštenju.

“Divan i sunčan dan na Zabjelu, Zabjelu novih parkova i igrališta, rekonstruisanih ulica, umivenih fasada. Zabelo od danas ima i prostorije Pokreta “Svi za naš GRAD”. Kao i svaki prethodni put, otvorili smo ih u jednoj sjajnoj atmosferi, pred velikim brojem naših sugrađanki i sugrađana, ljudi punih pozitivne nergije, entuzijazma i optimizma, u susret velikoj pobjedi 23. oktobra. Pobijedićemo za naš grad, pobijedićemo kako bi Zabjelo i Podgorica nastavili intenzivno da se razvijaju, pobijedićemo kako bi Podgorica sačuvala svoj prepoznatljivi duh. Pobijedicemo kako niko ne bi izgubio. Nastavljamo dalje, svi za naš GRAD”, poručio je nosilac liste, dr Ivan Vuković, na Zabjelu.

Podsjećamo, Pokret “Svi za naš grad– dr Ivan Vuković” otvorio je kancelarije i prostore u centru grada, Zagoriču, na Starom aerodromu, u TC “Mall of Montenegro” i juče na Zabjelu.

"Zamišljeno je da ove kancelarije budu mjesta gdje će građani moći da se infomišu o svemu što je urađeno na teritoriji Podgorice u prethodne četiri godine, al ii o tome kakvi su planovi Pokreta za naredne četiri godine", zaključuju iz Pokreta.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S SviZaNasGrad__neregistrovani
03.10.2022. 12:27

👍🇲🇪❤️💯👏

2
0
Z Zabjelo__neregistrovani
03.10.2022. 10:52

Živio Pokret Svi Za Nas Grad! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

2
0