Muzika

Numera je sa albuma „Angel“

(VIDEO) "Breathe me": Pogledajte novi spot crnogorskog benda East Elysium

Crnogorski bend East Elysium objavio je spot za pjesmu "Breathe me". 

BREATHE ME - East Elysium
Portal AnalitikaIzvor

Na albumu "Angel" ima 13 numera, a jedna od numera sada je dobila i spot. Riječ je o pjesmi "Breathe me". 

Muziku i aranžman potpisuju Danilo Vuletić i Onur Hunuma iz Istanbula, a tekst pjesme Vesna Anastasija Božović, koja je ujedno i vokal benda.

Pjesma je nastala prije gotovo deset godina. Spot je, kako nam pojašnjava Božović, sniman u Crnoj Gori, Mozambiku, Njemačkoj i Italiji.

Poznati nikšićki umjetnici su dali svoj doprinos spotu, kao i Mariana Kanduma likovna i filmska umjetnica iz Maputa. 

"Poruka pjesme jeste rad na sebi i vjera u ljubav i ljepotu koji mjenjaju svijet, ali onaj naš unutrašnji prvenstveno", kaže Portal Analitika Vesna Anastasija Božović.

Najavljuju i nove ekranizacije pjesama. 

"Spremamo još dva spota, a spot za pjesmu "Vodenica proljeće" će izaći za mjesec dana. Uvijek radimo nešto novo, tako da je rad na trećem albumu u toku, ali sve onako kako nama odgovara i kako nam kreativna energija nalaze. Bez trke pritiska ili bilo čega", najavljuje Božović. 

U spotu se pojavljuje trbušna plesačila Sonja Vojvodić. Za grafiku za naslov i korekcije na videu bio je zadužen Anto Lutovac.

U spotu su učestvovali: Martin Mika Božović, Irena Perović, Marijana Maputo, Sonja Vojvodić, Petra Pejović, Mina Simonović, Vesna A Božović, Kristina Lalatović, Sandra Šabotić, Milena Gezović, Sara Stevančević, Olivera Koprivica, Miloš Roćenović, Danilo Dedović.

„Angel“ za sve ukuse
0
„Angel“ za sve ukuse
03.05.2022 14:32

 

Portal Analitika