TV / Film

Pogled iza kamere i modne piste: Objavljen trejler za seriju "The Super Models"

Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista i Kristi Turlington pojaviće se u četvorodjelnoj dokumentarnoj seriji koja stiže na Apple TV+ 20. septembra, a trejler je otkrio šta gledaoci mogu da očekuju.

Pogled iza kamere i modne piste: Objavljen trejler za seriju "The Super Models" Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Gledaoci imaju priliku da vide šta se desilo van modne piste i otkriva neke od izazova koje su svi morali da savladaju da bi stigli tamo gdje su danas. 

Trejler ima više od tri miliona pregleda. U seriji izjave daju mnoge zvijezde modne industrije, poput Marka Džejkobsa, Edvarda Eninfula, Majkla Korsa, Donatele Versaće...

"Pristup modelima bez presedana vodi gledaoce iza kamere i sa modne piste, otkrivajući kako su dominirali elitnim svijetom modelinga, dok osvjetljavaju odnos koji je sam promijenio dinamiku snage cijele industrije“, najavljuje Apple TV+.

Dokumentarna serija putuje u osamdesete godine kada su se u Njujorku ujedinile četiri žene iz različitih djelova svijeta. Iako su pojedinačno jake, uspjeh koji su postigle prevazišao je samu industriju.

"Danas, četiri supermodela ostaju na čelu kulture kroz aktivizam, filantropiju i poslovnu snagu. Kako modna industrija nastavlja da redefiniše sebe, i ulogu žena u njoj, priča o Naomi, Sindi, Lindi i Kristi ostaje jedna od najinspirativnijih priče o moći“, stoji u najavi ove serije.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.