Abiznis

Predstavljena Top Women Business Montenegro inicijativa

Podrška ženskom biznisu kao značajnom potencijalu crnogorske privrede

Agencija za kreativne komunikacije BI Communication danas je organizovala radni doručak sa novinarima kako bi ih upoznala sa Top Women Business Montenegro inicijativom koja se realizuje drugu godinu za redom.
 

Podrška ženskom biznisu kao značajnom potencijalu crnogorske privrede Foto: cgnews
Portal AnalitikaIzvor

Kako su prenijeli iz Agencije CGNews, informacije o projektu su iznijeli direktorica BI Communicationa i inicijatorka i izvršna direktorica TWBM-a, mr Ljiljana Burzan-Nikolić i analitički partner projekta, direktor BI Consultinga, vodećeg crnogorskog provajdera poslovnih informacija, Ratko Nikolić.

Prema njihovim riječima, u Crnoj Gori postoji značajan prostor za napredak i razvoj ženskog biznisa ako se uzme u obzir činjenica da je od ukupnog broja preduzeća u Crnoj Gori nešto malo više od 20% ženskih preduzeća. 

Domaćini su pozvali medije da isprate press konferenciju koja će biti održana u utorak 26. septembra u 10 časova kao zvaničan početak druge godine TWBM-a.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.