Društvo

Podrška Telenor korisnika olimpijcima u Londonu

Izvor

Telenor korisnici, njih 40, danas su otputovali sa tivatskog aerodroma za London, gdje će bodriti naše Olimpijce na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Telenor, kao generalni sponzor COK-a, podržava vrhunske crnogorske sportiste kako bi svojim zalaganjem i rezultatima na pravi način predstavili Crnu Goru na najvećoj i najznačajnijoj sportskoj manifestaciji, na Olimpijskim igrama. Pored podrške COK-u, kao generalni sponzor, i nagrada za korisnike, Telenor će posebno nagraditi crnogorske sportiste koji nas obraduju olimpijskom medaljom.

U prethodnom periodu, Telenor je aktivno podsticao i ohrabrivao sportski duh, i razvoj sporta u Crnoj Gori. Tako su crnogorski olimpijci Slađana Perunović, Boško Drašković, Nikola Šaranović, Nikola Janović i Vjekoslav Pasković i Srđan Mrvaljević zajedno sa učesnicima show-a Let ka zvijezdama posjetili četiri crnogorska grada u okviru Olimpijskog karavana tokom juna mjeseca. Sportisti su potpisivali majice i dresove zainteresovanima, kao i pobjednicima sportskih aktivnosti koje su organizovane kao sastavni dio Olimpijskog karavana.

Velika nagradna igra u periodu novembar 2011. - april 2012. organizovana je za Telenor pripejd i postpejd korisnike. Telenor pripejd korisnici učestvovali su u nagradnoj igri dopunom računa sa 5 ili više EUR, dok je za postpejd korisnike bilo potrebno da imaju na vrijeme plaćen račun u iznosu od 5 EUR ili više tokom jednog nagradnog ciklusa. Iz ciklusa u ciklus, u nagradnoj igri je učestvovalo preko 150.000 korisnika. Ukupan fond nagrada bio je 48.000 EUR.

Ukupno 20 Telenor korisnika nagrađeno je turističkim aranžmanom - Olimpijske igre u Londonu, za dvije osobe.

Portal Analitika