Društvo

Podrška Austrijskog Crvenog krsta Crvenom krstu Crne Gore

Podijeljeno 1.500 paketa sa higijenom

Crveni krst Crne Gore ovih dana završava realizaciju projekta koji se odnosio na nabavku i podjelu paketa sa higijenskim artiklima, za koje je Austrijski Crveni krst donirao 10000 eura.

Podijeljeno 1.500 paketa sa higijenom Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

Glavne aktivnosti su završene krajem prethodne godine, kada je putem opštinskih organizacija Crvenog krsta širom Crne Gore podijeljeno 1500 paketa sa osnovnim higijenskim artiklima, dok su prethodnog mjeseca završene i ostale tehničke aktivnosti na realizaciji projekta.

"Kako se naše aktivnosti na pružanju podške socijalno ugroženim porodicama pogođenim situacijom sa korona virusom kontinuirano odvijaju, tako je podrška Austrijskog Crvenog krsta bila veoma značajna. Higijenski paketi su bili vrijedna dopuna ukupnoj pomoći koju pružamo građanima, jer su oni, pored hrane, i najpotrebniji. Austrijski Crveni krst je još jednom pokazao da je naš pravi partner, kako u redovnim, tako i u vanrednim okolnostima, na čemu smo im veoma zahvalni" - saopšteno je iz Crvenog krsta Crne Gore.

Austrijski Crveni krst već tradicionalno pruža značajnu podršku Crvenom krstu Crne u sprovođenju brojnih programskih aktivnosti. Tako su, pored doprinosa humanitarnom djelovanju, pružali stalnu podršku u oblasti brige o starijima, djelovanju u nesrećima, i drugim programima.

Portal Analitika