Crna hronika

U prigradskom naselju

Podgoričanki u stan upao muškarac i udarao je, kaže da je prije toga praćena i da je dobila prijeteću poruku

Podgoričanka Sandra Radulović, samohrana majka dvanaestogodišnjeg djeteta, tvrdi da je 27. aprila ove godine u njen stan, koji se nalazi u jednom prigradskom podgoričkom naselju, upao nepoznati muškarac.

Podgoričanki u stan upao muškarac i udarao je, kaže da je prije toga praćena i da je dobila prijeteću poruku Foto: PA
DanIzvor

On je, nakon kratke konverzacije, udario nekoliko puta, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu. Napad se dogodio u večernjim satima, oko 21 sat i 15 minuta, kada je začula lupnjavu na vratima u momentu dok je uspavljivala sina

"I ja sam već bila u polusnu kada sam otvorila i na vratima ugledala muškarca, starog oko 45 godina, obučenog u radnu uniformu sa kačketom na glavi. Ljubazno mi se obratio tražeći da mu objasnim gdje se nalazi ulica br. 17, jer je došao da pokupi kolegu. Krenula sam da mu pokažem, ali kada sam vidjela da lijevu nogu drži na mojim vratima, to je u meni probudilo sumnju da nešto nije u redu. I njegov pogled mi je bio sumnjiv jer je gledao preko mojih ramena, kao da nešto ili nekog traži u mom stanu", kazala je ona.

Napravila je, kaže, par koraka unazad, dok mu je lijevom rukom pokazivala u kom smjeru treba da ide.

"U tom trenutku, iznutra se čulo kako me sin doziva, a taj čovjek mi se kulturno zahvalilo, nasmijao se, a onda me je udario u predjelu oka. Moj sin je vrištao, a ja sam pokušala da potrčim kako bih ga zaštitila, ali sam se spotakla i pakla. Taj muškarac je prišao i dva puta me udario nogom u predjelu leđa. Dok me je udarao, vidjela sam da za pojasom ima pištolj. Branila sam se i uspjela da ga udarim u cjevanicu. Kako se čula vriska dječaka, on je pobjegao i u tom momentu sam čula zvuk motora koji se udaljio. Stekla sam utisak da je došao da mi kidnapuje dijete", kazala je Radulović.

Napad je prijavila policiji, koja je, kako kaže, preduzela sve što je u tom trenutku bilo u njihovoj moći. Dodijelili su joj i zaštitu, izuzeli snimke sa svih kamera u blizini stana, pitali za motiv, koji je njoj i sada nepoznat. Pisala je u međuvremenu ministru sa molbom da se slučaj što prije riješi, ali još uvijek nije dobila odgovor, niti ima pomaka u rješavanju slučaja. Nekoliko puta se interesovala u policiji, ali joj je inspektor odgovorio da se čeka "na tehnički dio".

Radulović ističe da je zabrinuta za svoju bezbjednost i bezbjednost svog djeteta i apeluje na nadležne organe da što prije utvrde identitet muškarca koji ju je napao počinioca i otkriju motiv ovog napada.

Naglašava da za 40 godina života ni sa kim nije imala konflikt niti probleme bilo kakve vrste, ali dodaje da je i prije napada primjećivala da je neko prati, a mjesec prije upada nepoznatog muškarca u njen stan dobila je prijeteću poruku "pazi to retar***ano dijete".

"Poruka je poslata sa hrvatskog broja telefona koji je registrovan na Hvaru", rekla je Radulović.

Ona kaže da je nekoliko dana prije nego što je napadnuta u svom stanu u njihov kvart dolazio muškarac koji ju je napao, a opisala su joj ga djeca koja su se u tom trenutku igrala sa njenim sinom. Neposredno prije tog događaja, primijetila je da je jedno lice prati na motoru.

"Pratio me je čovjek na vespi koga ne bih mogla sada prepoznati jer je nosio kacigu. Fotografisao me je, a ispred njega je bilo obično vozilo sa nekoliko lica. To sam primijetila u nekoliko navrata i svaki put je ispred njega bio drugi automobil. Nisam tome pridavala značaja, jer nisam imala straha, a i ne sumnjam ni na koga, tako da to nisam prijavila policiji", ispričala je Radulović.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.