Podgorica

Podgorica: Uskoro nova sportsko-rekreativna zona i u naselju Murtovina

Ekipe gradskih preduzeća "Zelenilo", "Komunalne usluge i "Agencije za stanovanje" započele su radove na izgradnji prve faze sportsko rekreativne zone u dijelu park šume Zlatica (Murtovina), saopšteno je iz Glavnog grada. 

Podgorica: Uskoro nova sportsko-rekreativna zona i u naselju Murtovina Foto: PG Biro
Portal AnalitikaIzvor

"Izvedeni su pripremni radovi na uklanjanju površinskog sloja zemlje, uklanjanju dotrajalog privremenog objekta, starih stubova rasvjete i ograde oko poligona, nakon čega se pristupilo izgradnji šetnih staza i platoa", kažu u saopštenju. 

Po završetku radova, na površini od 8.100m2 naći će se sadržaji za sve generacije.

"Za najmlađe će biti izgrađeno dječije igralište, za rekreativce rekonstruisan poligon i ugrađena teretana na otvorenom, a za miran odmor će duž šetnih staza biti ugrađen savremeni parkovski mobilijar. Takođe, postojeći biljni fond će biti dopunjen novim sadnicama drveća, a kompletan prostor će biti ograđen, osvijetljen i pokriven video nadzorom", ističu u saopštenju. 

Radovi na rekonstrukciji park šume Zlatica i formiranje sportsko rekreativne zone realizuju se na zahtjev stanovnika iz naselja Murtovina, što je, kako navode, još jedan pokazatelj dobre saradnje Glavnog grada i građana.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.