Crna hronika

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Podgorica: Tokom vikenda uhapšeno 37 vozača

Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim putevima evidentirala 43 saobraćajne nezgode, u kojima su dva lica zadobila teške tjelesne povrede, a deset lica je zadobilo lake tjelesne povrede.

Podgorica: Tokom vikenda uhapšeno 37 vozača Foto: Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su podnijeli 244 prekršajne prijave, izdali 630 prekršajnih naloga, oduzeli 17 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja. 

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policijski službenicu su lišili slobode 37 vozača, od čega je njih 15 vozača u Podgorici.

Podgorička policija je lišila slobode O.B. (27) državljanina Republike Turske, koji je prošao na dva crvena svijetla u intervalu manjem od 10 minuta, a potim se nije zaustavio na znak za zaustavljanje. Kontrolom ovog lica utvrđeno je da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1.11 g/kg. On je potom omalovažavao policijske službenike. Njemu je sudija za prekršaje izrekao novčanu kaznu u visini od 1.600 eura. 

Službenici policije su u Nikšiću lišili slobode R.R. (68) koji je kao vozač učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, a kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2.67 g/kg.

Osim toga, policija je u Mojkovcu lišila slobode G.F. (47) koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 2.17 g/kg. 

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.