Podgorica

Podgorica: Novi drvoredi i radovi na pejzažnom uređenju u Ulici SKOJ-a

Ekipe gradskog preduzeća “Zelenilo” d.o.o nastavljaju radove na pejzažnom uređenju javnih zelenih površina na teritoriji Podgorice, a danas su angažovane u Ulici SKOJ-a, saopšteno je iz Glavnog grada.

Podgorica: Novi drvoredi i radovi na pejzažnom uređenju u Ulici SKOJ-a Foto: PG Biro
Portal AnalitikaIzvor

“U toku su radovi na formiranju novog drvoreda u pomenutoj ulici, kao i na pejzažnom uređenju dva kružna toka na potezu prema Marezi. Duž zelenih traka formiran je novi drvored, dok će se sa ozelenjavanjem kružnih tokova nastaviti sjutra, a s obzirom na to da se radi o manjim površinama uređenje će biti izvedeno u skladu sa prostornim mogućnostima”, naveli su u saopštenju.

Gradsko preduzeće “Zelenilo” će, najavili su, i u narednom periodu nastaviti da redovno održava i uređuje javne površine.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.